Conferinta cu tema Acrivie si pogoramant in aplicarea Sfintelor canoane la Taina Spovedaniei

La Sala „Iosif Episcopul” a Asezamantului Pastoral-Cultural „Sfantul Ierarh Calinic” aflat in incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Ramnicului, vineri, 4 aprilie 2014, incepand cu orele 18.00, va avea loc cea de-a treia conferinta duhovniceasca din cadrul programului Intalnirilor duhovnicesti „Spovedania, Euharistia si martirajul in viata Bisericii Mantuitorului Iisus Hristos”. Conferinta cu tema „Acrivie si pogoramant in aplicarea Sfintelor canoane la Taina Spovedaniei” va fi sustinuta de catre Preasfintitul Parinte Sebastian, Episcopul Slatinei si Romanatilor.

Evenimentul este organizat la initiativa Preasfintitului Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului, si cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Gherasim, Arhiepiscopul Ramnicului, de catre Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Ramnicului, in parteneriat cu Seminarul Teologic „Sfantul Nicolae” din Ramnicu Valcea si se incadreaza in seria manifestarilor dedicate „Anului omagial euharistic (al Sfintei Spovedanii si al Sfintei Impartasanii) si Anul comemorativ al Sfintilor Martiri Brancoveni in Patriarhia Romana”.

Organizatorii ii asteapta cu drag pe toti cei care doresc sa se hraneasca duhovniceste din frumoasele invataturi si cuvinte ziditoare de suflet. Intrarea este libera.

Sursa: Biroul de Presa al Arhiepiscopiei Ramnicului

.
Pe aceeaşi temă

27 Martie 2014

Vizualizari: 200

Voteaza:

Conferinta cu tema Acrivie si pogoramant in aplicarea Sfintelor canoane la Taina Spovedaniei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE