Conferinte caritabile ale maestrului Dan Puric la Cluj-Napoca si Zalau

Maestrul Dan Puric va sustine doua conferinte caritabile in Mitropolia Clujului, in beneficiul construirii noii biserici a Manastirii Piatra Craiului. Conferintele vor avea loc la Cluj-Napoca si Zalau, in zilele de 23 si 24 ianuarie.

In cadrul evenimentelor, maestrul Dan Puric le va vorbi celor prezenti despre sufletul romanesc, tema ce reprezinta si titlul noii sale carti. Cu prilejul conferintelor, cartea ”Suflet romanesc” va fi lansata si in aceste doua municipii. Intrarea la eveniment se va face in baza unor invitatii in valoare de 30 de lei care pot fi achizitionate din parohiile celor doua municipii.

Banii stransi in urma conferintelor vor fi donati Manastirii „Sf. Ioan Iacob Hozevitul” de la Piatra Craiului, in vederea sustinerii constructiei noii biserici a asezamantului monahal. Potrivit staretului Manastirii Piatra Craiului, parintelui protosinghel Antonie Flore, la Cluj-Napoca conferinta va avea loc in Sala Auditorium Maximum a Universitatii Babes-Bolyai, cu incepere de la ora 18, iar in Municipiul Zalau, in Sala Brilliant Parc de la Gradina Poporului incepand cu aceeasi ora. Manastirea “Sfantul Ioan Iacob Hozevitul”, este situata pe raza localitatii Bucea, in dreptul Popasului Piatra Craiului, la jumatatea distantei dintre Cluj-Napoca si Oradea. Asezamantul monahal a fost infiintat in anul 1995, cu binecuvantarea vrednicului de pomenire Mitropolitul Bartolomeu.

Sursa: radiorenasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

12 Ianuarie 2014

Vizualizari: 670

Voteaza:

Conferinte caritabile ale maestrului Dan Puric la Cluj-Napoca si Zalau 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE