Continua cursurile de formare a lucratorilor cu tinerii din Sibiu

Al doilea modul din cadrul cursurilor de formare a lucrătorilor cu tinerii a avut loc recent la Facultatea de Teologie Ortodoxă “Sfântul Andrei Şaguna” din Sibiu, iar rolul formator l-a asigurat doamna Antoaneta Sabău. Participanţii au învăţat şi experimentat timp de 4 ore cum se face în mod civilizat şi profitabil o dezbatere pe o temă de interes. După prezentarea teoretică a diferitelor modele europene de dezbatere am convenit să ne oprim la modelul Oxford ca cel mai potrivit cu specificul nostru, după care am pus în practică două astfel de dezbateri.

Au participat în jur de 20 de tineri voluntari dornici de a se implica în activităţile grupurilor de tineri din propriile parohii. Evenimentul a continuat şi a doua zi cu participarea lucrătorilor de tineret la debutul grupului parohial de tineri al Bisericii “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” din cartierul sibian Ştrand.

Aici au putut observa organizarea unor jocuri de teambuilding, învăţarea unui cântec, precum şi organizarea unei dezbateri pe tema Evangheliei zilei, a Fiului Risipitor.

Autor: diac. Marius Tofan
Site: mitropolia-ardealului.ro

 

.

02 Martie 2016

Vizualizari: 481

Voteaza:

Continua cursurile de formare a lucratorilor cu tinerii din Sibiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE