Craciunul si Revelionul se sarbatoresc si la biserica Sfanta Maria din Boston


Parohia ortodoxa romana „Sfanta Maria” din orasul american Boston a pregatit doua actiuni de Craciun si de Revelion, destinate enoriasilor sai, dar si altor romani care se afla in localitate.

Prima activitate de sarbatori va avea loc duminica, 25 decembrie, in prima zi de Craciun, cand, dupa incheierea serviciului religios, la sediul bisericii din 8 Addison St, Chelsea MA 02150, va avea loc o agapa oferita de doamnele din cadrul parohiei. Acestea vor pregati pentru cei prezenti traditionalele sarmale, carnaciori de casa si cozonac, anunta parohia „Sfanta Maria”. Cel de-al doilea eveniment, petrecerea de Revelion, se va desfasura sambata, 31 decembrie, la Marine Corps League, aflat la adresa 215 MT. Auburn Street, Watertown, MA, 02472.

Petrecerea va incepe la ora 20:00, iar pretul unui bilet este de 30 de dolari de persoana, copiii intrand gratuit. Pentru detalii despre aceasta manifestare, dar si referitoare la bilete, se poate lua legatura cu Constantin Zakarian, la numarul de telefon (617) 953-0640. 
 
Boston, SUA/Romanian Global News    

.

20 Decembrie 2005

Vizualizari: 2436

Voteaza:

Craciunul si Revelionul se sarbatoresc si la biserica Sfanta Maria din Boston 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE