Credinciosii parohiei bistritene Mariselu, alaturi de cei nevoiasi

Sute de kilograme de alimente au fost adunate in Duminica a cincea din Postul Mare, de credinciosii parohiei Mariselu din protopopiatul Bistrita. Actiunea a avut loc in cadrul unei campanii umanitare, ce se desfasoara de patru ani in aceasta parohie, in preajma Sarbatorii Invierii Domnului. Toate alimentele adunate vor fi donate cantinei sociale “Sfanta Filofteia” din Bistrita, proiect desfasurat de Asociatia “Filantropia Ortodoxa” filiala Bistrita-Nasaud.



La Sfanta Liturghie de ieri a fost prezent, alaturi de parintele paroh Aurelian Poptean, presedintele Asociatiei “Filantropia Ortodoxa” filiala Bistrita-Nasaud, parintele Marius Pintican. Dupa cuvantul de invatatura, parintele Pintican a prezentat credinciosilor din Mariselu proiectele desfasurate de aceasta Asociatie. Imediat dupa terminarea Sfintei Liturghii, coordonati de parintele paroh, oamenii au inceput sa adune alimentele. “S-au adunat aproximativ 300 de kilograme de cartofi, 30 de kilograme de ceapa si morcovi dar si zahar, ulei si faina. Urmeaza ca aceasta colecta sa se desfasoare si in filia Magurele, in Duminica Floriilor”, a declarat parintele Aurelian Poptean.

Cantina sociala „Sfanta Mucenita Filofteia” ofera hrana de luni si pana vineri pentru 50 de persoane sarace din Bistrita.

Autor: Grigore Samboan

Sursa: radiorenasterea.ro

.

08 Aprilie 2014

Vizualizari: 428

Voteaza:

Credinciosii parohiei bistritene Mariselu, alaturi de cei nevoiasi 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

parohia Mariselu

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE