Cursuri de asimilare pentru cantaretii bisericesti din Mitropolia Olteniei

Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei si Mitropolitul Olteniei, la Seminarul Teologic "Sfantul Grigorie Teologul” din Craiova se vor desfasura in perioada 18 iunie - 19 iulie 2012, Cursuri de asimilare pentru cantaretii bisericesti din Mitropolia Olteniei. Înscrierile au loc in perioada 11 – 14 iunie 2012 la sediul Centrului eparhial din Craiova, strada Mitropolit Firmilian, nr.3.

Pentru dosarul de inscriere, persoanele solicitante au nevoie de urmatoarele acte: cerere de inscriere, recomandarea preotului paroh, aprobarea Consiliului parohial pentru angajare dupa absolvirea cursurilor de asimilare, acte de studii (minimum 8 clase), copie dupa cartea de identitate, certificatul de botez si adresa de inaintare a dosarului catre protoierie.

Cursurile se vor incheia printr-un examen de evaluare a cunostintelor de muzica si tipic bisericesc, nota de promovare fiind minimum 5,00.

Absolventii declarati promovati vor primi o adeverinta in baza careia vor putea sa se angajeze pe postul de "cantaret bisericesc”.

Sursa: arhiram.ro

.
Pe aceeaşi temă

13 Iunie 2012

Vizualizari: 1033

Voteaza:

Cursuri de asimilare pentru cantaretii bisericesti din Mitropolia Olteniei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE