Daruri pentru copii in Parohia Sarbi, Episcopia Oradiei

La indemnul si cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Sofronie, Episcopul Oradiei, in fiecare parohie din eparhia amintita se organizeaza in aceasta perioada binecuvantata a Postului Nasterii Domnului activitati social-filantropice prin care parintii slujitori, impreuna cu toata suflarea parohiei, daruiesc celor aflati in nevoi mangaiere sufletesca si plinire materiala.

Bunii si evlaviosii credinciosi din Parohia Sarbi,Protopopiatului Marghita, sub indrumarea parintelui paroh Florin Cristian Moisa, s-au unit cu mic cu mare si, in perioada 18 noiembrie - 5 decembrie, au organizat colecta numita "Sfantul Nicolae ajunge la toti copiii".

S-a adunat suma de 1.000 lei, bani cu care s-au achizitionat haine, dulciuri si alimente, care au fost oferite cu mult drag copiilor aflati la Centrul Multifunctional „Sfanta Ecaterina”, din localitatea Chiraleu, Protopopiatul Marghita. Exista deja o traditie ca in fiecare an, in ajunul sarbatorii Sfantului Ierarh Nicolae, copiii de aici sa fie vizitati de credinciosii parohiei Sarbi. A fost un moment de mare bucurie duhovniceasca, care s-a citit pe chipul tuturor.

Ca un prinos de recunostinta adus binefacatorilor lor, copiii au colindat, prezentandu-si un intreg repertoriu de colinde traditionale romanesti. Intreaga reprezentatie a adus in sufletele tuturor bucurie, copiii fiind apreciati cu binemeritate aplauze. Oaspetii au promis ca vor venii si alta data, pentru ca au simtit dragostea cu care au fost rasplatiti.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

.

11 Decembrie 2012

Vizualizari: 585

Voteaza:

Daruri pentru copii in Parohia Sarbi, Episcopia Oradiei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE