Daruri prin Asezamantul Vasiliada


Cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa organizam si sa ducem la bun sfarsit o noua campanie de distribuire a unor alimente de baza oamenilor saraci.

Din banii stransi, am reusit sa facem cumparaturi in valoare de 33 de milioane de lei. La acestea s-au adaugat daruri din partea Sfintei Manastiri Nera.
 
Toate aceste produse au fost impartite in dimineata zilei de joi 15 martie 2007 unui numar de peste 300 de persoane, la sediul Asezamantului VASILIADA din cadrul Manastirii Plumbuita din Bucuresti.


Deoarece multi din cei care au venit sa primeasca alimente ne-au povestit de vecini sau cunostinte care se afla intr-o situatie materiala disperata si care nici macar nu se pot deplasa din cauza bolii, sau a varstei, am decis sa alcatuim o lista cu persoane nedeplasabile la care sa ajungem noi si sa le ducem alimentele. In prezent lista contine aproximativ 20 de persoane. Daca ne puteti ajuta in acest sens, distribuind alimentele la 1-2 persoane din lista, va rugam sa ne contactati la gabrigrig@yahoo.com sau la telefon 0721 287 351.

Multumim tuturor celor care ne-au ajutat la aceasta actiune:


Urmatoarea actiune de distribuire va avea loc joi 26 aprilie 2007.
 
Pentru detalii referitoare la actiunile noastre sau daca doriti sa ne ajutati, ne puteti contacta la adresa gabrigrig@yahoo.com sau la telefon 0721 287 351


Cu recunostinta,

Pr. Gabriel Grigorescu

 

 

.

21 Martie 2007

Vizualizari: 2510

Voteaza:

Daruri prin Asezamantul Vasiliada 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE