Editura Sophia va invita la o impreuna-praznuire a Nasterii Maicii Domnului

Editura şi librăria Sophia vă invită luni, 8 septembrie 2014, ora 18,00 la o împreună-prăznuire a Naşterii Maicii Domnului.

Va fi lansată ultima carte din colecţia Mărturii / Minuni - Minunile icoanei Maica Domnului "Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră"

______________________
Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră” este una dintre cele mai noi icoane făcătoare de minuni ale Bisericii Ortodoxe. Pictată la Mănăstirea Leuşino, icoana fost dăruită de către egumena Taisia Sfântului Ioan de Kronstadt. Prin această icoană Născătoarea de Dumnezeu a săvârşit mulţime de minuni, chiar şi o înviere din morţi. Multă vreme ascunsă, ea a devenit astăzi cunoscută de la un capăt al lumii la celălalt. Prin ea, Preacinstita Născătoare de Dumnezeu îi încurajează pe credincioşi, îi mângâie pe cei întristaţi, îi sprijină pe cei căzuţi, îi tămăduieşte pe cei bolnavi şi întoarce la credinţă pe cei ce rătăcesc departe de Dumnezeu. Milostiva Mijlocitoare se arată prin icoana sa ca o blândă mângâietoare şi ca o puternică încurajatoare, spunând lumii: „Nu te teme, turmă mică! Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră!”
_____________________

Participă:
prof.dr. Mihaela Palade - Departamentul de Teologie Sistematică, practică şi Artă Sacră din cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă "Justinian Patriarhul" a Universităţii din Bucureşti
şi
Gheorghiţă Ciocioi - traducătorul cărţii.


Vă aşteptăm cu drag!

.
Pe aceeaşi temă

03 Septembrie 2014

Vizualizari: 414

Voteaza:

Editura Sophia va invita la o impreuna-praznuire a Nasterii Maicii Domnului 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

nasterea maicii domnului

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE