Episcopul Sofronie al Oradiei, la Beius

 

Noul episcop ortodox al Oradiei, Bihorului si Salajului, P.S. Sa Sofronie Drincec, va fi in Tara Beiusului vineri, 23 martie, pentru a sustine o conferinta cu tema "Studentia ortodoxa". Conferinta va avea loc incepand cu ora 17.00, in sala mare a Primariei municipiului Beius, avand ca organizator Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi din Romania - Filiala Oradea.



Cu acest prilej, episcopul Oradiei va vorbi celor prezenti despre importanta tineretului in viata duhovniceasca a societatii, in care un rol deosebit il au tinerii intelectuali. In a doua parte a conferintei, cei prezenti in sala vor putea pune intrebari. La Universitatea din Oradea astfel de conferinte se fac in fiecare dintre posturile lungi de peste an, salile fiind mereu pline. ASCOR-istii oradeni intentioneaza ca pe viitor sa organizeze si alte asemenea conferinte in cadrul carora beiusenii sa poata intra in contact si cu alti episcopi, duhovnici si intelectuali ortodocsi din tara si strainatate. Asemenea conferinte fac parte din cadrul "serilor duhovnicesti", avand fiecare cate o tema proprie. In dimineata aceleiasi zile, P.S. Sa Sofronie al Oradiei se va intalni la sediul Protopopiatului din Beius cu preotii din zona.


Tot sub organizarea ASCOR-istilor oradeni, astazi, 21 martie, P.S. Sa Sofronie al Oradiei, Bihorului si Salajului va sustine, incepand cu ora 19.00, in Aula Magna a Universitatii din Oradea, conferinta cu tema "Ispite si provocari".

prof. Ionut LAZAU

 

Sursa: crisana.ro

 

.

21 Martie 2007

Vizualizari: 2727

Voteaza:

Episcopul Sofronie al Oradiei, la Beius 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE