Excursie organizata de Parohia Cosoba pentru tinerii din grupul catehetic

In Parohia Cosoba, Protopopiatul Bolintin, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, se desfasoara in fiecare saptamana activitati menite sa apropie tanara generatie de Sfanta Biserica. Aici, se desfasoara numeroase actiuni cu caracter formativ si recreativ (grupe de cateheze; pictura, concursuri; dezbateri; auditii si vizionari), incercand astfel, sa ofere tinerilor o alternativa crestina pentru petrecerea timpului liber, cu implicatii socio-culturale pe termen lung. Pentru implicarea in activitatile desfasurate, copiii din grupul de cateheza din cadrul Proiectului “Hristos Impartasit copiilor”, coordonat de Parintele Gabriel Stancu, au primit in dar o excurise la munte din partea parohiei.

Primul popas a avut loc la Sinaia unde tinerii au putut descoperi frumusetea Manastirii Sinaia, iar mai apoi au ajuns la Castelul Peles. In continuare au vizitat una dintre cele mai noi vetre monahale din Arhiepiscopia Bucurestilor, Manastirea Caraiman din Busteni. Dupa aceste popasuri duhovnicesti, copiii s-au bucurat de frumusetea Parcului Memorial "Constantin Stere" si de gradina zoologica din cadrul parcului Bucov.

Excursia a avut ca scop atat motivarea copiilor de a lua parte in continuare la activitatile culturale desfasurate in spatiul duhovnicesc al Bisericii, dar mai ales sa inteleaga adevaratele valori crestine si sa descopere locuri frumoase si pline de incarcatura spirituala.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro

.

16 Iunie 2014

Vizualizari: 574

Voteaza:

Excursie organizata de Parohia Cosoba pentru tinerii din grupul catehetic 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE