Expozitie de icoane pe sticla la Cluj-Napoca

In aceasta perioada, iubitorii icoanelor pe sticla din Cluj-Napoca se pot bucura de o noua expozitie gazduita de hipermarketul din Gheorgheni, de pe strada Aleea Vaida-Voievod, nr.53 B.

Icoanele au fost realizate de grupul de iconari „Cuvine-se cu adevarat” al Seminarului Teologic din Cluj-Napoca si pot fi cumparate, urmand ca banii stransi sa fie folositi in actiuni filantropice si pentru achizitionarea de materiale pentru pictura necesare tinerilor iconari.

Coordonatorul grupului "Cuvine-se cu adevarat", Cristian Hideg, profesor de pictura la Seminarul clujean, a oferit mai multe amanunte privitoare la aceasta expozitie: "Ne propunem sa aducem icoana traditionala romaneasca in casele si in sufletele oamenilor, promovand astfel traditiile noastre autentice. Ce cadou s-ar potrivi cel mai bine mamei cu ocazia zilei de 8 Martie, decat o icoana care infatiseaza chipul Maicii Domnului? Cumparand o icoana, cei interesati vor sprijini activitatile Seminarului Teologic Ortodox in conservarea si promovarea traditiilor si valorilor autentice romanesti.”

Expozitia icoanelor pe sticla va fi deschisa pana pe data de 5 martie.

Sursa: basilica.ro

.

01 Martie 2013

Vizualizari: 880

Voteaza:

Expozitie de icoane pe sticla la Cluj-Napoca 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE