Festivalul coral "Cantarile Invierii” la Manastirea Timiseni Sag

Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Nicolae, Mitropolitul Banatului si cu purtarea de grija a Preasfintitului Parinte Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timisoarei, in Duminica a III-a dupa Sfintele Pasti, va avea loc cea de-a XV-a editie a Festivalului Coral "Cantarile Invierii”.

De aceasta data traditionala manifestare se va desfasura la biserica cu hramul "Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul” a Manastirii Timiseni Sag din cadrul eparhiei noastre. Principalii organizatori sunt Arhiepiscopia Timisoarei, Consiliul Judetean Timis si Centrul de Cultura si Arta al Judetului Timis.

Cu acest prilej se vor reuni mai multe formatii corale, ce vor prezenta un bogat program de cantari religioase specifice perioadei pascale.

Dintre acestea amintim: corurile bisericesti din parohiile timisene Foeni, Sacalaz, Giroc si Gataia, iar din orasul de pe Bega, corurile parohiilor Timisoara-Iosefin si Timisoara-Dacia.

Programul zilei de 4 mai va debuta cu Sfanta Liturghie oficiata de un sobor de preoti si diaconi, iar de la ora 12,00 va incepe manifestarea muzicala propriu-zisa la care sunt asteptati numerosi credinciosi.

Sursa: mitropolia-banatului.ro

.

01 Mai 2014

Vizualizari: 558

Voteaza:

Festivalul coral "Cantarile Invierii” la Manastirea Timiseni Sag 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE