Hramul capelei Spitalul de Urgenta pentru Copii "Sf. Doctori fara de Arginti Chir si Ioan" din Galati

Spitalul de Urgenta pentru Copii "Sf. Doctori fara de arginti Chir si Ioan" este primul spital din judetul Galati caruia i-a fost randuit un ocrotitor spiritual.



De ziua hramului, in capela amenajata in incinta spitalului a fost oficiata Sfanta Liturghie, dupa care, sub inalta binecuvantare a ierarhului Dunarii de Jos, Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop Casian, un sobor format din 7 preoti din slujirea sociala, a savarsit Taina Sfantului Maslu, in prezenta cadrelor medicale si a copiilor internati in aceasta unitate spitaliceasca.

In incheiere, ierarhul Dunarii de Jos a oferit daruri tuturor copiilor care au participat la Sfantul Maslu.

Dupa slujirea liturgica, Inaltpreasfintitul Parinte Casian, impreuna cu preotii slujitori, au vizitat santierul viitoarei capele din curtea spitalului si saloanele unde sunt internati cei mici, stropindu-le cu agheazma si ungand cu untdelemn sfintit pe toti cei aflati in suferinta.

La final a fost savarsita si o slujba de pomenire a cadrelor medicale si a tuturor ostenitorilor Spitalului de Copii din Galati, trecuti la Domnul.

Sursa: edj.ro

 

.

02 Februarie 2012

Vizualizari: 581

Voteaza:

Hramul capelei Spitalul de Urgenta pentru Copii "Sf. Doctori fara de Arginti Chir si Ioan" din Galati 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE