Hramul Schitului Sf. Petru si Pavel din Dragomirna


Schitul „Sf. Petru si Pavel” din Dragomirna serbeaza joi, 29 iunie, hramul bisericii, ocazie cu care parintele Pangratie, intemeietorul si sufletul acestui locas de inchinaciune, va invita sa participati in numar cat mai mare la aceasta sarbatoare crestina. Sfanta Liturghie va fi oficiata de un sobor de preoti. Biserica Ortodoxa praznuieste pe 29 iunie pe unii dintre cei mai mari, mai cunoscuti si mai venerati dintre sfinti si anume pe Sf. Apostoli Petru si Pavel.

E o sarbatoare cu profunde rezonante spirituale in sufletele crestinilor care cinstesc pe cei doi mari corifei ai Apostolilor, care si-au inchinat intreaga viata propovaduirii „cu timp si fara timp” a Evangheliei lui Hristos, ba mai mult au pecetluit aceasta lucrare cu sangele lor varsat martiric pentru Hristos si pentru Biserica Sa. De aceea, nu ezitati sa va indreptati pasii, in aceasta sfanta zi, spre Schitul „Sf. Petru si Pavel” de la Dragomirna, pentru a participa la Sfanta Liturghie, care va incepe la ora 9,00, dupa care sunteti invitati de Parintele Pangratie la o agapa crestina, in curtea manastirii.

 

Pana atunci, sunteti asteptati la slujbele prilejuite de Sarbatoarea Sanzienelor, 24 iunie, la Manastirea Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava.

Monitorul de Suceava

 

.

20 Iunie 2006

Vizualizari: 3340

Voteaza:

Hramul Schitului Sf. Petru si Pavel din Dragomirna 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE