In aresturile politiei se acorda asistenta religioasa


Constientizand necesitatea respectarii drepturilor constitutionale ale fiecarui cetatean - indiferent de situatia sa juridica, determinata de savarsirea unor fapte antisociale - Ministerul Administratiei si Internelor, prin structurile subordonate, are permanent in atentie asigurarea tuturor conditiilor necesare persoanelor aflate in arest preventiv, inclusiv oferirea de asistenta religioasa, ce aduce linistea in sufletele acestor oameni.

 

In acest contex, astazi, 15 februarie a.c., preotii Niculae Constantin si Alexandru Morariu din cadrul Sectiei Asistenta Religioasa - Directia Informare si Relatii Publice a M.A.

I. au acordat consiliere spirituala retinutilor din arestul Sectiei nr. 5 Politie - Bucurestii Noi, ascultandu-le pasurile si suferintele si incurajandu-i sa respecte poruncile biblice, pentru pastrarea curateniei sufletesti.

 

Vizita pastorala a inclus discutii cu fiecare din cele 28 persoane retinute preventiv, precum si oferirea de iconite si carti de rugaciuni pentru iertarea pacatelor.

 

La finalul vizitei, preotii si-au exprimat disponibilitatea de a reveni ori de cate ori vor fi solicitati de catre persoanele arestate preventiv si, de asemenea, de a mijloci accesul unui slujitor al confesiunii catolice, pentru consilierea unuia dintre retinuti, adept al acestei religii.

 
Ministerul Administratiei si Internelor

.

16 Februarie 2006

Vizualizari: 1836

Voteaza:

In aresturile politiei se acorda asistenta religioasa 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE