Inaltpreasfintitul Irineu s-a intalnit cu tinerii din tabara Rimetea

Saptamana aceasta si-au deschis portile trei tabere de tineret pe care Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia le organizeaza in vara aceasta pentru tinerii din Eparhia noastra. Ele se desfasoara la Sovata, Rimetea si la Centrul International de tineret de la Cetea.

Taberele au un program complex, care le ofera celor 90 de tineri participanti la taberele din saptamana 09-14 iulie o modalitate placuta si eficienta de petrecere a unei parti din vacanta de vara. Programul include rugaciunea de dimineata si de seara, ateliere de discutii pe diferite teme, jocuri de auto-cunoastere, de comunicare, de team-building si de tabara, competitia „Olimpiada Sfinteniei”, drumetii si foc de tabara.

Ieri dupaamiaza Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei afost prezent in mijlocul celor 25 de elevi aflati in Tabara de tineret de la Rimetea, insotit de Parinte Florin Croitoru, Consilierul cultural al eparhiei noastre.

Marti, 10 iulie, ierarhul nostru va efectua vizite canonice, insotit de Arhim. Andrei Barbu, Exarhul Manastirilor Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei, la Manastirea „Sfantul Ilie” de la Albac – Rogoz, Schitul „Invierea Domnului” de la Albac, Manastirea „Inaltarea Domnului” de la Poiana Sohodol, Schitul „Sfintii Ilie Iorest si Sava Brancovici”, de la Valea Bistrei, Schitul „Sfanta Cuv. Parascheva” de la Subpiatra si Manastirea „Schimbarea la Fata” de la Posaga (Protopopiatul Campeni).

Sursa: Radio Reintregirea
 

.

10 Iulie 2012

Vizualizari: 726

Voteaza:

Inaltpreasfintitul Irineu s-a intalnit cu tinerii din tabara Rimetea 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE