Inceput de an scolar la Scoala Waldorf din Ramnicu Valcea

Luni, 16 septembrie 2013, de la orele 8.30, Scoala si Gradinita Waldorf din Ramnicu Valcea si-au redeschis portile pentru a-si primi elevii de nivel prescolar, primar si gimnazial in anul scolar 2013-2014. Slujba de Te Deum pentru deschiderea noului an scolar a fost oficiata de Parintele Director Nicolae Proteasa, in prezenta scolarilor si parintilor acestora.

Dupa slujba, Parintele Director Nicolae a adresat un calduros bun venit tuturor participantilor la acest eveniment si i-a binecuvantat pe copii, pe parinti si cadrele didactice, stropindu-i cu apa sfintita si urandu-le mult succes in noul an scolar.

Sistemul de invatamant alternativ Waldorf a luat fiinta la Rm. Valcea in 1993. In prezent, Scoala Waldorf isi desfasoara activitatea in sediul din Str. Calea lui Traian nr. 170, avand clasele I-VIII si 3 grupe de prescolari ce functioneaza cu program prelungit. Din anul 2010 Scoala Waldorf devine structura scolara a Seminarului Teologic din Ramnicu Valcea, cu un efectiv de 15 cadre didactice si 170 de scolari si prescolari.

"Scoala dispune in acest moment de doua corpuri, dotate si utilate modern pentru ca mediul educational in care isi desfasoara activitatea elevii si cadrele didactice sa fie cat mai propice pentru un invatamant de calitate, sa fie cat mai atragator pentru elevi si parinti. Cadrele didactice care isi desfasoara activitatea in aceasta scoala sunt calificate si majoritatea titulare, pasionate pentru munca pe care o depun, daruite scolii si elevilor acesteia. Profesionalismul si daruirea lor fac scoala mai primitoare, mai atragatoare, mai luminoasa.”, a spus Parintele Profesor Nicolae Proteasa, Directorul Seminarului Teologic din Ramnicu Valcea.

Source: arhiram.ro

Pe aceeaşi temă

16 Septembrie 2013

Vizualizari: 406

Voteaza:

Inceput de an scolar la Scoala Waldorf din Ramnicu Valcea 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

scoala waldorf

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE