Inscriere la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia

Tinerii care doresc sa devina studenti ai facultatii de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia pot sa se inscrie incepand cu data de 15 iulie pe locurile bugetate si in regim cu taxa scoase la concurs.

Institutiile de invatamant superior organizeaza in aceasta perioada admiterea candidatilor in ciclul de studii de licenta si masterat. La Facultatea de Teologie Ortodoxa din cadrul universitatii "1 Decembrie 1918” Alba Iulia, admiterea se organizeaza in perioada 15 iulie - 9 august.

Intre 15 iulie - 25 iulie are loc inscrierea candidatilor, cu excluderea zilei de duminica, 21 iulie. Admiterea va avea loc pe 26 iulie, concursul consta dintr-un test psihologic, o examinare a aptitudinilor muzicale pentru toti candidatii inscrisi la care se adauga o proba scrisa de cunostinte religioase pentru candidatii inscrisi la specializarea Teologie Ortodoxa Pastorala.

Pe 27 iulie se face ierarhizarea candidatilor pe baza criteriilor de selectie, iar rezultatele sunt afisate pe 29 iulie. Intre 30 iulie - 9 august are loc inmatricularea candidatilor admisi.

Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia scoate la concurs pentru ciclul de studii pentru licenta 37 de locuri la buget si 45 de locuri la taxa la specializarea Teologie Ortodoxa Pastorala, si 15 locuri la buget si 25 de locuri la taxa, la specializarea Teologie Ortodoxa Asistenta Sociala.

Pentru studiile de master sunt scoase la concurs 6 locuri la buget si 20 de locuri cu taxa la specializarea Teologie comparata, 6 locuri la buget si 20 cu taxa la specializarea Consiliere pastorala, si 6 locuri la buget si 20 cu taxa la specializarea Mediere Interculturala si Interreligioasa.

Alte amanunte obtineti de la Secretariatul Facultatii din Bulevardul "1 Decembrie 1918”, nr. 13, telefon 0258.835 901 sau de pe pagina de internet www.fto.ro.

Sursa: reintregirea.ro

17 Iulie 2013

Vizualizari: 734

Voteaza:

Inscriere la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE