Intalnire APOR cu profesorii de religie din Sectorul 3 al Capitalei

La sediul Protoieriei Sector 3 Capitală (Strada Doamnei nr. 20) va avea loc miercuri, 30 septembrie 2015, ora 15:00, o întâlnire între reprezentanţii protoieriei, ai Asociaţiei Părinţi pentru Ora de Religie şi profesorii de religie din cadrul Sectorului 3 al Bucureştiului.

Părintele Florin Nectarie Busuioc, Protoiereul Protopopiatului Sector 3 Capitală, a oferit mai multe detalii privind întrevederea de mâine:

„În cadrul lucrărilor vor fi discutate mai multe aspecte legate de ora de religie. Se vor discuta probleme pe care le întâmpină profesorii de religie în cadrul şcolilor unde predau precum şi strategii de cooperare între Asociaţia Părinţilor pentru ora de religie şi profesorii de religie din cadrul Sectorului 3 Capitală”.

***
A.P.O.R. (Asociaţia Părinţi pentru Ora de Religie) este o organizație neguvernamentală a părinților interesaţi de educaţia complexă, completă şi de calitate a copiilor lor, educație care presupune, pe lângă latura morală, estetică, tehnologică, şi o componentă religioasă. Membrii acestei asociații consideră că educaţia fără religie înseamnă şcoală fără suflet, neam fără Dumnezeu şi fără identitate, susțin îmbunătățirea calității orei de Religie, precum și menținerea rolului și importanței acestei discipline de învățământ.


Sursa: basilica.ro

Pe aceeaşi temă

30 Septembrie 2015

Vizualizari: 110

Voteaza:

Intalnire APOR cu profesorii de religie din Sectorul 3 al Capitalei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE