Intalnirea tinerilor crestini din municipiul Alba Iulia

Grupul de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia invită tinerii liceeni din Alba Iulia la Întâlnirea tinerilor creştini din municipiu. Acţiunea va avea loc sâmbătă 7 mai la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia şi va debuta de la ora 10.30 cu un Te-Deum şi un cuvânt de bun venit, urmând ca de la ora 11.00 tinerii să participe la ateliere de dezvoltare pesonală având ca temă de dezbatere: „FACE The BOOK: Realitatea – noua reţea de socializare”.

Aceste ateliere nu sunt altceva decât un proces de schimbare a propriei persoane în bine, pot face un om mai bun: începând cu mişcarea, relaţionarea, socializarea, dragostea, comunicarea, creativitatea şi orice alt domeniu ce atinge omul, ca fiinţă.

În a doua parte tinerii se vor deplasa la Sala Mercur Lux unde părintele Marius Slevaș, invitatul special pentru acest eveniment, va susține o prelegere pe tema propusă și va intra în dialog cu tinerii, apoi se va servi masa de prânz şi va avea loc un program artistic susţinut de Ansamblul de dansuri al Centrului de Cultură „Augustin Bena” al judeţului Alba şi de tineri de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia.

Acţiunea destinată tinerilor liceeni din municipiul Alba Iulia se bucură şi de susţinerea Mercur Grup şi STP Alba Iulia. Activitatea face parte din planul de lucru al Grupului de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia şi se încadrează în activităţile ce se desfăşoară în toată ţara, în anul 2016, Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi Anul comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti.

Protopop,
Pr. Teofil Slevaş

Sursa: reintregirea.ro

Pe aceeaşi temă

05 Mai 2016

Vizualizari: 120

Voteaza:

Intalnirea tinerilor crestini din municipiul Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE