IPS Serafim va vizita in ianuarie 2008 comunitatea romanilor din Norvegia

 

IPS Serafim, Mitropolitul romanilor din Germania, Europa Centrala si de Nord, va vizita in ianuarie 2008, comunitatea romaneasca din Norvegia. Obiectivul principal al vizitei este hirotonirea diaconului Marius, in scopul de a deveni preotul romanilor din Norvegia, informeaza site-ul oficial al comunitatii romanesti din aceasta tara. Intre timp, Preotul Culai Enache de la Goteborg, Suedia, va merge in continuare o data pe luna la Oslo pentru a oficia slujbele.

 

Site-ul

net/ href="http://stefancelmare.norvegia-romania.net/">http://stefancelmare.norvegia-romania.net/ al comunitatii romanilor din Norvegia mai informeaza ca sambata, 17 noiembrie, de la ora 10.30, in sala de lectura a Ambasadei Romaniei la Oslo, din Oskarsgate 51, se vor desfasura cursurile scolii de limba, cultura si religie ortodoxa pentru copiii romani. Cursurile sunt organizate pe doua grupe de varsta, astfel incat toti cei interesati sa poata participa.

 

Pe acelasi site, comitetul parohiei ii invita pe romanii din Norvegia, impreuna cu familiile lor, la biserica, in data de 26 decembrie, la ora 12,30, pentru sarbatorirea Craciunului.

 

Dorina Zdroba

 

.

06 Noiembrie 2007

Vizualizari: 841

Voteaza:

IPS Serafim va vizita in ianuarie 2008 comunitatea romanilor din Norvegia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare saptamana noutatile de pe CrestinOrtodox.ro