Liturghie Arhiereasca la Biserica 'Domnita Balasa' - Paraclis Patriarhal

La Biserica 'Domniţa Bălaşa' - Paraclis Patriarhal din Capitală în Duminica Înfricoşătoarei Judecăţi a fost oficiată Sfânta Liturghie de către Preasfinţitul Părinte Ieronim Sinaitul, Episcop-vicar patriarhal, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi.

Preasfinţia Sa a rostit şi un cuvânt de învăţătură credincioşilor prezenţi în care le-a evidenţiat învăţăturile ce se desprind din textul biblic citit astăzi.

„Suntem chemaţi ca în toată viaţa noastră să înmulţim iubirea, să înmulţim fapta cea bună. Domnul Iisus Hristos este Acela care la sfârşitul veacurilor va veni ca Judecător, Judecătorul cel Drept sau Judecătorul care nu va judeca după unul din codurile de legi omeneşti, ci după Evanghelia Sa care merge până la rădăcina tuturor faptelor rele. Va veni însă cu iubire şi cu dragoste şi toţi cei ce vor fi săvârşit cât de multe fapte bune, se vor fi mărturisit de păcatele lor, vor primi iertare”, a spus Preasfinţia Sa.

Ctitorie a fiicei Sfântului Domnitor Martir Constantin Brâncoveanu, Domnița Bălașa, locașul de cult este unul dintre cele mai frumoase și impunătoare din Capitală.

Sursa: basilica.ro

Pe aceeaşi temă

07 Martie 2016

Vizualizari: 552

Voteaza:

Liturghie Arhiereasca la Biserica 'Domnita Balasa' - Paraclis Patriarhal 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Biserica Domnita Balasa

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE