Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa in Romania de Sfintele Pasti

Cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, in seara zilei de sambata, 19 aprilie 2014, o delegatie a Patriarhiei Romane va aduce Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormantdin Ierusalim cu un avion special. Delegatia este formata din Preasfintitul Parinte Varlaam Ploiesteanul, Episcop vicar patriarhal, Preasfintitul Parinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor (coordonator), si Preacuviosul Parinte Arhimandrit Paisie Teodorescu, Consilier patriarhal.

Lumina Sfanta va fi oferita la slujba de Inviere (orele 24.00) de catre Preafericitul Parinte Patriarh Daniel clerului si credinciosilor prezenti la Catedrala patriarhala.

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucurestilor si alte eparhii ale Patriarhiei Romane din sudul tarii sunt invitate sa trimita delegati la Aeroportul International Henri Coanda (salonul oficial) in seara zilei de19 aprilie 2014, in jurul orelor 19.00, pentru a primi Lumina Sfanta de la Ierusalim si a o oferi preotilor si credinciosilor.

De la Aeroportul International Henri Coanda, Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi dusa cu trei avioane de mici dimensiuni la Suceava, Satu-Mare (cu escala in municipiul Cluj-Napoca) siTimisoara pentru clerul si credinciosii ortodocsi din restul tarii.

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE

Pe aceeaşi temă

15 Aprilie 2014

Vizualizari: 218

Voteaza:

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa in Romania de Sfintele Pasti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE