Marsul pentru viata 2017

Marșul pentru viață 2017
Ajută mama și copilul! Ei depind de tine.

Arhiepiscopia Iașilor, prin Departamentul Pro Vita, alături de Asociația Studenți pentru Viață – București organizează la Iași, sâmbătă, 25.03.2017, între orele 14:00 – 17:00, ediția a șasea a Marșului pentru Viață, cu tema „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”.

Marșul pentru Viață se va desfăsura, începând cu ora 14:00, pe traseul: Piața Unirii – Str. Gavriil Musicescu – Bulevardul Independenței – Strada Elena Doamna – Strada Anastasie Panu – Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Organizatorii vor aștepta sosirea participanților începând cu ora 13:00 în Piața Unirii, unde vor avea loc o serie de discursuri care vor evidenția importanța manifestărilor pro vita în context contemporan.

Mesajul pe care dorim să îl transmitem prin tema acestui an, „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine” este că orice femeie aflată în criză de sarcină are nevoie de ajutorul celor din jur pentru a putea evita experiența dureroasă a avortului. Criza de sarcină apare în momentul în care o femeie ia în considerare întreruperea cursului firesc al sarcinii, care s-ar concretiza prin nașterea copilului, și se gândește la posibilitatea de a face avort. Criza de sarcină se datorează unor probleme exterioare cărora ea nu reușește să le facă față.

Orașul Iași se alătură prin acest eveniment altor 280 de orașe din România și Republica Moldova care organizeaza astfel de manifestări dedicate vieții.

În cadrul Arhiepiscopiei Iașilor se vor organiza, pe aceeași dată, marșuri și în alte orașe din judeșele Iași, Neamț și Botoșani:: Pașcani – ora 15:00 (Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”), Târgu Neamț – ora 16:00 (Liceul „Vasile Conta”), Piatra Neamț – ora 14:00 (Biserica „Sf. Ioan Botezătorul” - Mărăței), Botoșani – ora 14:00 (Biserica „Buna Vestire”), Săveni – ora 13:00 (Protopopiatul Săveni), Darabani – ora 14:00 (Biserica „Sf. Împărați Constantin și Elena”), Hârlău – ora 13:00 (Protopopiatul Hârlău), Târgu Frumos – ora 15:00 (Biserica „Sf. Nicolae”), Dorohoi – ora 13:30 (Parcul Cholet), Bucecea – ora 15:00 (Liceul Tehnologic).

Mai multe detalii despre evenimentele organizate în cadrul Arhiepiscopiei Iașilor, dar și despre cele organizate la nivel național puteți găsi pe www.provitaiasi.ro, www.marsulpentruviata.ro, www.doxologia.ro.

Responsabil Marșul pentru Viață Iași
Sorina Hîngănescu
0753 472 067
E-mail: hinganescu.sorina@gmail.com
www.provitaiasi.ro
www.facebook.com/ProVitaIasi

23 Martie 2017

Vizualizari: 586

Voteaza:

Marsul pentru viata 2017 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE