Noi demersuri impotriva crematoriului din Manastur

Demersurile impotriva construirii unui crematoriu uman in Cluj-Napoca se intensifica. Fundatia Parinti Clujeni si asociatiile de proprietari din Cartierul Manastur insista asupra anularii Hotararii de Consiliu Local ce face referire la construirea si amplasarea crematoriului.

Reprezentantii Fundatiei au depus un memoriu in acest sens la Primarie si au gasit chiar si avocati care sa ii reprezinte in cazul unui proces.

"Hotararea de Consiliu Local noua ni s-a parut iresponsabila, un act de iresponsabilitate maxima pe care consilierii locali l-au avut. Astazi, am inteles ca unii consilieri au revenit asupra deciziei si sunt hotarati sa anuleze acea hotarare.

Avand in vedere acestea, eu cred ca este o victorie majora a societatii civile si tin sa multumesc tuturor celor care s-au implicat in aceasta actiune. Totodata, am aratat ca oameni obisnuiti pot sa faca diferenta. Acesta este un semnal pentru consilierii locali ca in viitor sa fie extrem de atenti atunci cand isi dau acordul pentru orice actiune care ar putea sa dauneze cetatenilor Clujului", ne-a declarat reprezentantul Fundatiei Parinti Clujeni, Emil Stetco.

Primarul interimar Radu Moisin admite ca atat el cat si consilierii locali au gresit cand au aprobat asocierea pentru crematoriu si recunoaste ca si-au schimbat punctul de vedere datorita nemultumirii cetatenilor :

”Cu siguranta Primaria si Consiliul Local, din punctul meu de vedere, nu vor mai fi interesate de o asemenea forma de colaborare pentru ca indiferent unde ar fi localizata o asemenea investitie va exista o nemultumire din partea cetatenilor”.

Sedinta Consiliului Local in care se va re-discuta cazul crematoriului, va avea loc joi, 19 ianuarie, de la ora 15.00 si va fi publica.

Sursa: radiorenasterea.ro

.

14 Ianuarie 2012

Vizualizari: 535

Voteaza:

Noi demersuri impotriva crematoriului din Manastur 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE