Pachete cu alimente pentru Paste pentru familiile sarace

 

Prefectul Salajului, dr. Andrei Todea, a lansat o campanie initiata de Institutia Prefectului in colaborare cu Asociatia „Apeiron” din Zalau. Este vorba de campania pentru Paste, care are drept obiectiv acordarea unor ajutoare familiilor sarace din ct mai multe comunitati salajene, in special cele din mediul rural.

 

In derularea campaniei se va colabora si cu primariile si parohiile de toate confesiunile din toate comunitatile, care vor transmite catre Institutia Prefectului liste cuprinznd familiile cu o situatie financiara precara.

 

Ajutoarele vor consta in asigurarea unor pachete de alimente, astfel inct, de Paste, familiile care vor beneficia de acest sprijin sa aiba o masa imbelsugata.

 

Prefectul a solicitat si sprijinul mass-media pentru mediatizarea acestei campanii, astfel inct, un numar ct mai mare de persoane fizice, institutii sau agenti economici care, in pragul Sarbatorilor de Paste, doresc sa ofere sprijin unor familii nevoiase, sa aiba posibilitatea sa o faca.

 

Cei care doresc sa sprijine initiativa Institutiei Prefectului pot face donatii in lei in contul IBAN RO65NCB0214029794740001 BCR Zalau (CIF 16499943) sau pot oferi alimente.

www.informatia.ro

.

28 Martie 2006

Vizualizari: 2022

Voteaza:

Pachete cu alimente pentru Paste pentru familiile sarace 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE