Paraclisul din Centrul de ingrijire batrani din Vanjulet isi serbeaza hramul


Paraclisul din Centrul de ingrijire batrani din Vanjulet isi serbeaza hramul

 

In data de 6 mai,  cand Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul si Dreptul Iov paraclisul ridicat in cadrul Centrului de ingrijire batrani de la Vanjulet isi serbeaza hramul.

Cele 34 de persoane varstnice aflate in centru sunt incurajate sa faca fata greutatilor vietii cu rabdare si credinta asa cum Sfantul Iov a facut fata chinurilor la care l-a suspus diavolul, neincetand sa propovaduiasca  invataturile sfinte.

De 5 ani preot paroh la Parohia Vanjulet, parintele Florin Ungureanu are in pastorire si batranii din Centrul de Ingrijire din localitate.

"In ziua in care praznuim pe Sfantul si Dreptul Iov, ne inaltam gandul si inimile spre rugaciune, spre ceea ce inseamna iubirea si dragostea fata de Dumnezeu. Sfantul Iov este un exemplu in acest sens, dar si un exemplu al rabdarii si increderii in Dumnezeu.

Aceasta incredere in Dumnezeu incercam sa o insuflam si batranilor din Centrul de ingrijire batrani din Comuna Vanjulet. Observam in acest an ca din ce in ce mai multi credinciosi vin sa ne sprijine in eforturile noastre si sa aduca in sufletele si inimile batranilor din acest centru de batrani o raza de lumina si speranta. Pe aceasta cale le multumim si transmitem tuturor credinciosilor salutul crestinesc: Hristos a inviat!" a spus pentru Radio Lumina parintele Florin Ungureanu - preot paroh la Parohia Vanjulet, cel care are in grija si Centrul de ingrijire batrani.

 

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 1140

Voteaza:

Paraclisul din Centrul de ingrijire batrani din Vanjulet isi serbeaza hramul 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE