Parohii vacante in Arhiepiscopia Sibiului

Publicam spre ocupare urmatoarele parohii vacante:

1. Parohia Stejeris, Protopopiatul Agnita
2. Parohia Movile, Protopopiatul Agnita
3. Parohia Petis, Protopopiatul Medias
4. Parohia Avrig I, Protopopiatul Avrig
5. Parohia Cristian I, Protopopiatul Sibiu

Termen depunere dosare 20.10.2010 - 20.11. 2010

Cei care doresc sa ocupe aceste posturi vor inainta cererea in termenul legal la Oficiile Protopopesti de care apartin parohiile vacante, anexand (unde este cazul) adeverinte cu certificatul de la cursurile de indrumare.

Referitor la Concurs, alaturi de conditiile generale de participare, Permanenta Consiliului eparhial din data 03.09.2009 a adoptat urmatoarele hotarari:

1. Preotii care concureaza pentru parohiile din mediul urban si nu obtin nota de promovare de 8,50, nu vor avea dreptul de a mai participa la un alt concurs pentru ocuparea unei parohii de oras decat dupa un an.

2. Preotii parohi din mediul urban care concureaza pentru o parohie vacanta din acelasi oras, in cazul in care nu obtin nota de promovare de cel putin 8,50, vor fi transferati intr-o parohie vacanta din mediul rural.

Potrivit art. 124, alin.1si 2din Statutul pentru organizarea si functionarea B.O.R, participarea preotilor la concursul pentru ocuparea unei parohii vacante de gradul I este conditionata de implinirea unei vechimi de 5 aniin cler, iar preotii care solicita transferul in mediul rural trebuie sa aiba cel putin 5 anide la ultimul transfer.

Dupa expirarea termenului de depunere a dosarelor, Oficiile Protopopesti ne vor inainta urgent dosarele cu cererile candidatilor. P.C. Protopopi sunt indrumati sa verifice dosarele candidatilor care vor cuprinde documente doveditoare ale vechimii in cler, studii, starea civila, cercetarea canonica, situatia sociala (domiciliu, copii, parinti, locul de munca al sotiei, etc.), date de contact (adresa, nr. de telefon). Cererile care nu cuprind aceste puncte sau nu au acte doveditoare ale acestor puncte, nu vor fi luate in considerare la desfasurarea concursului.

Termen de contestatie: 15 zile de la data anuntarii rezultatelor concursului.

+ Dr. LAURENTIU STREZA,
Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul Ardealului
Pr. Ilarie Benchea,
Consilier vicar

 

28 Octombrie 2010

Vizualizari: 2461

Voteaza:

Parohii vacante in Arhiepiscopia Sibiului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE