Pregatirea Consiliului Consultativ al cultelor

Cele patru comisii ale Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania s-au reunit, in aceasta dupa-amiaza, la Palatul Patriarhiei in sedinta de lucru. Comisiile Medicala si sociala, Educationala, Economico-juridica si Comisia pentru Patrimoniul cultelor si patrimoniului national au fost infiintate in anul 2012.

"A avut loc sedinta de constituire formala de prezentare a membrilor, de stabilire a temelor de interes comun si a unor raportori care sa pregateasca niste materiale particularizate pentru temele care au fost convenite de comun acord. Bineinteles, ceea ce comisiile lucreaza se supune aprobarii sefilor de cult, deci plenului Consiliului consultativ al cultelor din Romania”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Ionut Corduneanu, vicar administrativ patriarhal.

Consiliul Consultativ al Cultelor din Romania este o organizatie de natura etica, sociala, autonoma, apolitica, non-guvernamentala, fara personalitate juridica si non-profit. Prima intrunire a membrilor acestui for a avut loc in anul 2011.

Sursa: basilica.ro

.
Pe aceeaşi temă

20 Iunie 2013

Vizualizari: 435

Voteaza:

Pregatirea Consiliului Consultativ al cultelor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE