Prima conferinta duhovniceasca in Arhiepiscopia Ramnicului

La Sala "Iosif Episcopul" a Asezamantului Pastoral-Cultural "Sfantul Ierarh Calinic", aflat in incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Ramnicului, vineri, 9 martie 2012, incepand cu ora 18.00, va avea loc prima conferinta duhovniceasca din cadrul programului Intalnirilor duhovnicesti "Hristos Domnul, Doctorul sufletelor si trupurilor noastre".

Conferinta cu tema "Taina Sfantului Maslu – Taina vindecarii noastre" va fi sustinuta de catre Preasfintitul Parinte Andrei Fagaraseanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Sibiului.

Evenimentul este organizat la initiativa Preasfintitului Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului, si cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Gherasim, Arhiepiscopul Ramnicului, de catre Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Sectorului Cultural al Arhiepiscopiei Ramnicului, in parteneriat cu A.S.C.O.R. Filiala Rm. Valcea si se incadreaza in seria manifestarilor dedicate „Anului omagial al Tainei Sfantului Maslu si al ingrijirii bolnavilor”.

Organizatorii ii asteapta cu drag pe toti cei care doresc sa se hraneasca duhovniceste din frumoasele invataturi si cuvinte ziditoare de suflet.

Sursa: arhiram.ro
 

.

08 Martie 2012

Vizualizari: 1496

Voteaza:

Prima conferinta duhovniceasca in Arhiepiscopia Ramnicului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE