Prima Liturghie oficiata de Patriarhul Romaniei la Catedrala Nationala. Participa si tu!

Toţi credincioşii ortodocși sunt invitați să participe duminică, 04 septembrie 2016, alături de cei 2500 de tineri prezenți la Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din toată lumea, la prima Sfânta Liturghie oficiată de Patriarhul României la Catedrala Naţională.

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, va oficia duminică, 04 septembrie 2016, Sfânta Liturghie pe o scenă special amenajată în faţa Catedralei Naţionale. Alături de Preafericirea Sa va sluji un sobor format din ierarhi români şi ierarhi aparţinând Bisericilor Ortodoxe surori.

La Sfânta Liturghie oficiată pentru prima dată la Catedrala Mântuirii Neamului sunt aşteptaţi să participe, pe lângă cei 2500 de tineri ortodocşi, credincioşi din Bucureşti şi din ţară.

La finalul Sfintei Liturghii, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române va adresa un mesaj celor prezenți.

***
În perioada 1-4 septembrie 2016, la Bucureşti, va avea loc Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea, eveniment cu participare naţională şi internaţională, organizat cu binecuvântarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române de Arhiepiscopia Bucureştilor, în colaborare cu Patriarhia Română. Evenimentul de la București are ca scop formarea tinerilor prin participarea la programe educative, duhovnicești, culturale și artistice din Capitală, pentru ca aceștia să devină, la rândul lor, formatori în comunitățile de care provin.

Gheorghe Anghel
Sursa: basilica.ro
 

Pe aceeaşi temă

30 August 2016

Vizualizari: 510

Voteaza:

Prima Liturghie oficiata de Patriarhul Romaniei la Catedrala Nationala. Participa si tu! 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE