Procesiune cu icoana facatoarea de minuni a Maicii Domnului de la Manastirea Adam in Galati

Sute de credinciosi se inchina in aceste zile la icoana facatoare de minuni de la Manastirea Adam, care isi continua pelerinajul in orasul Galati. Dupa ce in aceasta dimineata a fost adusa spre inchinare credinciosilor aflati la ziua hramului capelei „Sfantului Ioan Iacob Hozevitul“, „Sfanta de la Adam“ a trecut pe la biserica „Sfantul Dumitru“, si apoi a poposit la biserica Mavromol unde s-a savarsit slujba Litiei si Vecernia.

La ora 19.00 icoana impreuna cu preoti si multime de credinciosi a pornit spre biserica Precista unde a ramas peste noapte la priveghere si rugaciune pentru folosul sufletesc al oamenilor si al comunitatii.

Icoana va fi prezenta maine la biserica „Schimbarea la Fata“ la sarbatoarea hramului, la care va fi prezent si ierarhul Dunarii de Jos, Inatpreasfintitul Casian, iar apoi va face opriri la cateva dintre bisericile din oras. Pana pe 14 august pelerinajul traditional va continua cu opriri in satele din protopopiatele Covurlui, Tecuci si Nicoresti, iar procesiunea se incheie in ajunul praznicului Adormirii, la Manastirea Adam, unde mii de pelerini vin la Prohodul Maicii Domnului sa multumeasca pentru binefacerile primite pe parcursul intregului post.

Eugenia Notarescu
Sursa: edj.ro

.
Pe aceeaşi temă

05 August 2013

Vizualizari: 737

Voteaza:

Procesiune cu icoana facatoarea de minuni a Maicii Domnului de la Manastirea Adam in Galati 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE