Programul Pelerinajului de Florii in Bucuresti

 Anul acesta, Pelerinajul traditional de Florii din Capitala va fi organizat sambata, 27 aprilie 2013, si va incepe de la Catedrala Mantuirii Neamului cu urmatorul program:

De la orele 15:00 se va oficia slujba Vecerniei pe platforma Catedralei Mantuirii Neamului (cota 0) sau la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului, daca ploua. De la orele 16:30, la sfarsitul Vecerniei, se va citi Rugaciunea de multumire pentru lucrarile realizate la infrastructura. De la orele 17:00 vor fi sfintite stalparile dupa care se pleaca in pelerinaj.

Prima oprire va avea loc la ora 17:15 la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului, dupa care va continua pe Calea 13 septembrie, Bd. Libertatii si pe Bd. Regina Maria. A doua oprire va avea loc la ora 17:30 la Biserica Sfantul Nicolae - Vladica, dupa care pelerinajul va continua pe Str. 11 iunie, Str. Principatele Unite, Str. Ienachita Vacarescu si pe Str. Sfanta Ecaterina. La ora 17:45 pelerinajul se va opri la Biserica Sfanta Ecaterina - Paraclis Universitar si va continua pe Str. Bibescu Voda, apoi pe Colina Bucuriei.

Pelerinajul se va incheia la orele 18:00 pe Colina Bucuriei la Catedrala Patriarhala.

Sursa: basilica.ro

Pe aceeaşi temă

22 Aprilie 2013

Vizualizari: 765

Voteaza:

Programul Pelerinajului de Florii in Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE