Proiectul 'Hristos impartasit copiilor' in Episcopia Severinului si Strehaiei

Marti, 23 februarie 2010, in sala ,"Mitropolit Nestor Vornicescu” a Centrului Eparhial va avea loc intalnirea cu preotii responsabili pentru implementarea proiectului ,,Hristos impartasit copiilor” in 21 de parohii din Episcopia Severinului si Strehaiei.

Acest proiect are ca scop revitalizarea activitatii catehetice in cadrul parohiei prin organizarea de cateheze sustinute de preotii din parohiile respective sau de profesorii de religie ori in colaborarea cu acestia. Catehezele se vor defasura dupa un curricullum modern si dupa metode moderne. Principalul actor va fi elevul, copilul, acela care va fi implicat activ in cadrul acestor lectii de catehizare.

La intrunirea de maine va participa si Prea Sfintitul Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei.Prea Sfintia Sa le va vorbi celor prezenti despre importanta catehizarii la Sfintii Parinti.

Reprezentantii Sectorului Invatamant si Tineret vor prezenta istoricul proiectului ,,Hristos impartasit copiilor”. Va urma prezentarea importantei catehizarii din punct de vedere scripturistic si canonic, precum si a celorlalte materiale necesare preotului in activitatea sa de catehizare din cadrul acestui proiect.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

23 Februarie 2010

Vizualizari: 328

Voteaza:

Proiectul 'Hristos impartasit copiilor' in Episcopia Severinului si Strehaiei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE