Proiectul 'Un zambet de Craciun', implementat la Sibiu

Asociatia “Filantropia Ortodoxa” Sibiu si Departamentul Social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, au oferit daruri copiilor institutionalizati de la Centrul de Plasament din Orlat, judetul Sibiu. Peste 100 de copii de la institutia amintita au fost adusi luni, 16 decembrie, la Targul de Craciun din Piata Mare, au primit masa de pranz si pachete cu dulciuri si jucarii.

Proiectul asociatiei a fost intitulat “Un zambet de Craciun” si a fost sprijinit financiar de Arhiepiscopia Sibiului, Mitropolia Ortodoxa Romana a Germaniei, Europei Centrale si de Nord si de mai multi sponsori locali.

Cei aproximativ 110 de copii cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani de la Centrul de Plasament din Orlat au fost insotiti de directoarea Daniela Negut si de o parte din personalul institutiei la Targul de Craciun din Sibiu. Aici, copiii au avut parte de activitati recreative specifice acestui targ din Piata Mare, au primit dulciuri si sucuri.

Pentru majoritatea copiilor din Centrul de Plasament de la Orlat a fost prima data cand au venit la un astfel de targ si s-au bucurat de momente de relaxare si de joaca, specifice varstei.

Dupa masa de pranz, copiii au colindat in prezenta Preasfintitului Andrei Fagarasanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, a preotilor si cadrelor didactice. Ierarhul a transmis mesajul de binecuvantare al Inaltpreasfintitului Laurentiu, Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul Ardealului si a oferit daruri micutilor din Orlat.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

.

16 Decembrie 2013

Vizualizari: 510

Voteaza:

Proiectul 'Un zambet de Craciun', implementat la Sibiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE