Protopopiatul Urziceni organizeaza 'Clubul de Vacanta'

Conform graficului de activitate aferent anului curent, Biroul de Asistenta Sociala din cadrul Protopopiatului Urziceni în parteneriat cu Asociatia ”Societatea Femeilor Ortodoxe” - Urziceni a început astazi, 20 iunie 2017, activitatile planificate a se desfașura în cadrul Școlii de Vara ”Clubul de Vacanta”.

Sub atenta îndrumare a voluntarilor social misionari, copiii ce alcatuiesc grupul ”Muguri de lumina” al protopopiatului s-au bucurat de diverse activitati recreative atât în sala cât și în aer liber, au interpretat pricesne, au vizionat un material Power-Point cu informatii utile referitoare la cinstirea sfintelor icoane beneficiind de precizarile și lamuririle necesare pentru a-și fixa noile cunoștinte cu scopul de a participa în data de 27 iunie 2017 la doua sectiuni ale concursului Te Deum Laudamus și anume: cunoștinte religioase și cântari religioase.

Programul, ajuns la cea de a IX-a editie anul acesta, este organizat în perioada 15 iunie – 15 septembrie 2017, la sediul Protopopiatului Urziceni (str. Regele Ferdinand, nr. 89, Urziceni) în fiecare zi de marti și joi, în intervalul orar 10,00 – 12,00, gratuit pentru copiii din comunitate.


Cei interesati sunt așteptati sa ni se alature.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

.

21 Iunie 2017

Vizualizari: 462

Voteaza:

Protopopiatul Urziceni organizeaza 'Clubul de Vacanta' 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Protopopiatul Urziceni

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE