PS Gherasim, Episcopul Ramnicului premiat cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane


PS Gherasim, Episcopul Ramnicului premiat cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane

 

Ieri, 03.04.2008, la 158 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane, PS Parinte Gherasim, Episcopul Ramnicului a participat la deschiderea manifestarilor organizate cu acest prilej de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Valcea.

Pentru cooperarea eficienta si performanta dintre Jandarmeria Valcea si Episcopia Ramnicului, Prea Sfintitului Parinte Gherasim, i s-a acordat Diploma de Onoare si placheta aniversara a 158 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane.

Distinctiile i-au fost acordate de catre inspectorul sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Valcea, colonel Ion Idu.

Cu aceasta ocazie, Preasfintia Sa a tinut un cuvant de multumire si felicitare, scotand in evidenta buna cooperare si conlucrare dintre cele doua institutii, una lucrand pentru pastrarea si mentinerea ordinii sufletesti, respectiv Biserica prin misiunea ei, iar cealalta - Jandarmeria - lucrand pentru pastrarea ordinii si linistii publice. De asemenea, la acest ceas aniversar a urat intregului corp de jandarmi, de ziua lor, un calduros la multi ani, sanatate deplina si buna sporire in toate.

 

Sursa: episcopia-ramnicului.ro

.

04 Aprilie 2008

Vizualizari: 650

Voteaza:

PS Gherasim, Episcopul Ramnicului premiat cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE