Radio Dobrogea a trecut la emisia de 24 de ore pe 99,7 FM


Radio Dobrogea a trecut la emisia de 24 de ore pe 99,7 FM

Dupa o perioada de proba, radio Dobrogea va emite de luni, 12 mai, pe noua frecventa de 99,7 FM. Pana de curand ascultatorii postului comutau dupa ora 14.00, deoarece vechea frecventa era in partaj cu Radio Vocea Sperantei si radio Vocea Evangheliei. Astfel, ascultatorii nostri se vor putea bucura de program de radio crestin-ortodox pe parcursul intregii zile.

Parintele Eugen Tanasescu, directorul radioului, precizeaza ca noua grila de programe va cuprinde atat obisnuitele informatii socio-religioase, cat si emisiunile de pana acum, iar noutatea consta in imbunatatirea programelor cu emisiuni preluate de la posturile de radio surori din Patriarhia Romana, precum radio Trinitas, radio Logos - Craiova, radio Renasterea - Cluj-Napoca, radio Reintregirea-Alba-Iulia.

Dotat cu tehnica de ultima generatie, radioul Arhiepiscopiei Tomisului isi propune implinirea unor obiective realiste pentru aceasta forma de comunicare. Obiectivele sunt:

- Sa prezinte opiniei publice activitatea Bisericii (liturgica, sociala, culturala), ca pe o lucrare a unei comunitati solidare a celor botezati in aceeasi credinta;

- Sa atraga participarea la viata Bisericii a celor care apartin doar declarativ comunitatii;

- Sa cultive un simt critic in ceea ce priveste realitatea, din perspectiva valorilor profund umane si evanghelice;

- Sa indrepte atentia opiniei publice catre aspecte ale realitatii neglijate de alte media (in primul rand manifestarile cele mai evidente ale simtului religios al omului), care sa contribuie la o dezvoltare normala a realitatii;

- Sa aduca in constiinta ascultatorilor invatatura Bisericii si modalitatile de a o pune in practica in lumea moderna;

- Sa ofere suferinzilor posibilitatea de a participa la viata liturgica a Bisericii, prin ascultarea slujbelor prin intermediul radio.

Pr. Eugen Tanasescu: Scopul nostru este ca pe 99,7 FM, acolo unde emite Radio Dobrogea, ascultatorul sa gaseasca ceva ce sa-i bucure simtirea, sa-i lumineze mintea si sa-i miste inima.
Noua, celor de la radio, nu ne va ramane decat sa ne straduim pentru ascultatorul nostru, ca el sa poata spune atunci cand poposeste pe 99,7 FM ca aici a gasit un radio aproape de sufletul lui - Radio Dobrogea.

.

08 Mai 2008

Vizualizari: 1108

Voteaza:

Radio Dobrogea a trecut la emisia de 24 de ore pe 99,7 FM 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE