'Romani de langa Romani' - proiect Radio TRINITAS

'Romani de langa Romani' - proiect Radio TRINITAS pentru 20 de comunitati romanesti din Diaspora

Postul Radio TRINITAS al Patriarhiei Romane organizeaza vineri, 27 iunie 2014, de la orele 11:00, conferinta de lansare a proiectului “Romani de langa Romani”, care va fi derulat cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe – Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni pana la sfarsitul anului 2014.

Evenimentul va avea loc la sediul Radio TRINITAS din strada Sfanta Ecaterina, nr.

4-6, sector 4 Bucuresti (langa Facultatea de Teologie Ortodoxa Justinian Patriarhul).

Obiectivul general al proiectului il constituie promovarea, mediatizarea si consolidarea Diasporei romanesti prin mass-media, iar obiectivele sale specifice vizeaza incurajarea aparitiei si sprijinirea functionarii presei identitare in mediul virtual, facilitarea accesului la spatii de emisie si initierea unei rubrici dedicate romanilor care locuiesc in 20 de comunitati romanesti din Franta, Belgia, Germania, Spania si Italia.

De asemenea, proiectul urmareste deschiderea dialogului cu autoritatile locale, organizatii neguvernamentale, culturale si sociale, institutiile religioase si mass-media din tarile respective cu scopul promovarii si consolidarii valorilor culturale si spirituale romanesti pentru romanii din Diaspora.

Grupul tinta al proiectului este format din 200 de membri ai comunitatilor romanesti, reprezentanti ai autoritatilor locale si organizatiilor neguvernamentale, precum si jurnalisti din cele cinci tari europene.

Proiectul este cofinantat de Ministerul Afacerilor Externe – Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni si Radio TRINITAS in calitate de solicitant al proiectului finantat.

Pentru confirmarea participarii, asteptam datele dumneavoastra de contact la adresele de email: mihaela.moraras@trinitas.ro, sau ciprianolinici@trinitas.ro.

Biroul de Presa al Patriarhiei Romane

.

26 Iunie 2014

Vizualizari: 617

Voteaza:

'Romani de langa Romani' - proiect Radio TRINITAS 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE