Sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavriil in parohia Obarsia de Camp

Marti, 8 noiembrie, Biserica Ortodoxa praznuieste Soborului mai-marilor Arhistrategi si Arhangheli Mihail si Gavriil si al tuturor cerestilor puteri celor fara de trup.

In aceasta zi de bucurie duhovniceasca, in care peste 1.300.

000 de romani isi serbeaza onomastica, mai multe biserici din cuprinsul Eparhiei Severinului isi asteapta credinciosii la slujba de hram.

Un eveniment cu totul aparte are loc in parohia Obarsia de Camp, unde parintele paroh Zaharia Petrisor va inmana toiagul pastoresc unui nou slujitor al Domnului, ce va fi hirotonit si instalat preot pe seama acestei parohii.

Astfel, in zi de praznic, toata suflarea crestineasca din Obarsia de Camp este asteptata sa participe la slujba oficiata de catre Preasfintitul Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei, impreuna cu un impresionant alai de preoti si diaconi.

In cadrul Sfintei Liturghii, parintele diacon Daniel Racanu va fi asezat pastor al turmei lui Hristos din parohia Obarsia de Camp, prin primirea Tainei Preotiei cu punerea mainilor arhiereului.

Parintele diacon Daniel Racanu a primit harul diaconiei, duminica, 6 noiembrie, la biserica „Inaltarea Domnului” din Stignita.

Sursa: episcopiaseverinului.ro
 

.

07 Noiembrie 2011

Vizualizari: 555

Voteaza:

Sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavriil in parohia Obarsia de Camp 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE