Seara duhovniceasca ASCOR la Cluj

Joi, 29 noiembrie, parintele Florin Botezan, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia va conferentia la Cluj.

Parintele este invitatul tinerilor de la ASCOR in cadrul serilor duhovnicesti organizate pe perioada postului Nasterii Domnului.



Programul evenimentului va fi cel obisnuit, si anume, la ora 18:00 in catedrala mitropolitana, parintele va participa la slujba vecerniei si va ţine un cuvant de folos urmand ca la ora 20:00 in amfiteatrul Facultatii de Chimie de pe Str. Arany Janos, nr.11 sa se intalneasca intr-un dialog cu tinerii. Tema abordata va fi "Despre monahism si casatorie - din perspectiva sfinteniei".

Parintele Florin Botezan este preot paroh al bisericii memoriale "Mihai Viteazul", un sfant lacas care a fost de la inceput, si a ramas in buna masura si astazi, o biserica de misiune pentru tineri. Desi acum are si o mica parohie, aici vin mai ales tineri din intreg orasul, dar si din imprejurimi. Parintele Florin Botezan este cunoscut ca un preot bun, smerit, plin de bucurie si har.

Sursa: radiorenasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

27 Noiembrie 2012

Vizualizari: 667

Voteaza:

Seara duhovniceasca ASCOR la Cluj 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

conferinte ASCOR

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE