Sedinta Adunarii Eparhiale a Episcopiei Severinului si Strehaiei

Joi, 27 ianuarie, va avea loc sedinta Adunarii Eparhiale a Episcopiei Severinului si Strehaiei. Sedinta va fi precedata de savarsirea Sfintei Liturghii arhieresti si a slujbei de Te Deum la Paraclisul Catedralei Episcopale.

Incepand cu ora 10.00, in sala ,,Mitropolit Nestor Vornicescu” a Centrului Eparhial se va desfasura sedinta Adunarii Eparhiale, condusa de Prea Sfintitul Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei.

Pe ordinea de zi a Adunarii Eparhiale se afla prezentarea rapoartelor de activitate pentru anul 2010 ale celor 7 sectoare de activitate ale Centrului Eparhial (administrativ, economic, social, cultural, invatamant si tineret, cercetare-dezvoltare si comunicatii media), precum si aprobarea proiectelor pentru 2011.

Adunarea Eparhiala este organul deliberativ al Eparhiei si se compune din 30 de membri - reprezentanti ai clerului si ai credinciosilor, in proportie de o treime clerici si doua treimi mireni. Conform statutului BOR, activitatea Adunarii Eparhiale este impartita pe cinci comisii,: comisia administrativ-bisericeasca, comisia culturala si educationala, comisia economica, bugetara si patrimoniala, comisia social-filantropica si comisia organizatorica, juridica si de validare.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

25 Ianuarie 2011

Vizualizari: 404

Voteaza:

Sedinta Adunarii Eparhiale a Episcopiei Severinului si Strehaiei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE