Sedinta de bilant a Asociatiei Liga Femeilor Crestine Ortodoxe din Ramnicu Valcea

Membrele Asociatiei Liga Femeilor Crestine Ortodoxe din Ramnicu Valcea, organizatie nonguvernamentala ce functioneaza sub patronajul Arhiepiscopiei Ramnicului, au participat joi, 25 octombrie 2012, la sedinta lunara desfasurata in Sala de festivitati a Complexului Spiritual-Cultural "Sfantul Ierarh Antim Ivireanul" din incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Ramnicului.

Pe ordinea de zi a intalnirii s-au aflat urmatoarele puncte: Prezentarea Darii de seama a activitatii pe luna octombrie 2012; Prezentarea Darii de seama a activitatii pe perioada mandatului 2010-2012; si alegerea presedintei si a Comitetului de conducere pentru noul mandat 2012-2014. In deschiderea sedintei Parintele Emanoil Barbut, indrumatorul spiritual al Asociatiei, a tinut un cuvant de invatatura.



Potrivit Statutului, la un interval de doi ani, reuniunea plenara a membrelor Asociatiei "Liga Femeilor Crestine Ortodoxe" alege prin vot deschis forul reprezentativ, numit Comitet de conducere, din randul membrelor cu activitate continua, prezente in ziua alegerilor, prin majoritate simpla de voturi.

S-a propus si s-a votat in unanimitate Comitetul de conducere cu urmatoarea componenta: presedinte - prof. psiholog Maria Popescu, vicepresedinte - prof. Violeta Negrea, vicepresedinte - Delia Zamfirescu, secretar - Olga Istocescu, casier - Marinela Neagu.

Comitetul de Conducere reprezinta Asociatia LFCO in raport cu autoritatile statului: Primarie, Consiliul Local si Consiliul Judetean, Directia Finantelor Publice, ITM-ul, Inspectoratul Scolar Judetean) si cu partenerii si colaboratorii organizatiei. Avand in vedere permanent obiectivele statutare, membrele Asociatiei LFCO isi canalizeaza resursele materiale si spirituale spre actiuni caritabile si educative.

Prof. Titela-Violeta Negrea,
Vicepresedinte Asociatia Liga Femeilor Crestine Ortodoxe din Ramnicu Valcea

Sursa: arhiram.ro

.

30 Octombrie 2012

Vizualizari: 863

Voteaza:

Sedinta de bilant a Asociatiei Liga Femeilor Crestine Ortodoxe din Ramnicu Valcea 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE