Serbare traditionala la Centrul 'Sperante pentru varsta a III-a' din Galati

Joi, 19 decembrie 2013, la Centrul multifunctional de servicii sociale „Sperante pentru varsta a III-a“ din Galati, a avut loc serbarea traditionala de colinde.

Cei 30 de asistati deplasabili ai centrului au primit vizita a aproape 100 de copii – prescolari, elevi si liceeni de la Seminarul Teologic „Sf. Ap.

Andrei“, Colegiul National „Mihail Kogalniceanu“, Liceul Teoretic „Dunarea“, Liceul Teoretic „Emil Racovita“ si Gradinita Nr. 4., care si-au oferit in dar colindele pe care le-au invatat si pregatit impreuna cu dascalii lor.

Pe langa traditionalele colinde romanesti, menite sa aduca bucurie si mangaiere fiecarui crestin, colindatorii au oferit pachete cu dulciuri si fructe batranilor asistati. Pentru a multumi colindatorilor, mici si mari, asistatii au pregatit un scurt program de colinde si poezii, dovedindu-le prin aceasta dragostea si atasamentul fata de tanara generatie.

La finalul serbarii, toti participantii au intonat colindul „O, ce veste minunata!“ aratand prin aceasta comuniunea si bucuria prezenta in sufletele tututror .

S-a servit masa de pranz apoi toti varstnicii asistati au primit pachete consistente cu alimente pentru masa de Craciun.

Sursa: edj.ro

.

20 Decembrie 2013

Vizualizari: 563

Voteaza:

Serbare traditionala la Centrul 'Sperante pentru varsta a III-a' din Galati 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE