Sesiune de admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia

Tinerii care doresc sa devina studenti ai facultatii de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia pot sa se inscrie incepand de ieri pe locurile bugetate si in regim cu taxa, ramase dupa sesiunea de admitere din vara.

Institutiile de invatamant superior organizeaza in aceasta perioada admiterea candidatilor in ciclul de studii de licenta. La Facultatea de Teologie Ortodoxa din cadrul universitatii "1 Decembrie 1918” Alba Iulia programul admiterii cuprinde urmatoarele actiuni: inscrierea candidatilor, desfasurarea probelor de examen (la specializarile care au astfel de probe), ierarhizarea candidatilor, comunicarea rezultatelor, rezolvarea contestatiilor si inmatricularea candidatilor admisi pe locuri subventionate si cu taxa.

Admiterea se organizeaza in perioada 09 septembrie - 21 septembrie 2013 conform urmatorului calendar:
09 sept - 14 sept 2013: inscrierea candidatilor;
16 septembrie: sustinerea interviului si a probelor de aptitudini;
17 septembrie: ierarhizarea candidatilor pe baza criteriilor de selectie;
18-21 septembrie: inmatricularea candidatilor admisi pe locuri finantate prin granturi de studii si cu taxa;

Concursul pentru candidatii Facultatii de Teologie consta dintr-un test psihologic, o examinare a aptitudinilor muzicale pentru toti candidatii inscrisi la care se adauga o proba scrisa de cunostinte religioase pentru candidatii inscrisi la specializarea Teologie Ortodoxa Pastorala.

Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia scoate la concurs la aceasta sesiune de admitere pentru ciclul de studii licenta: 45 de locuri la taxa la specializarea Teologie Ortodoxa Pastorala, 7 locuri la buget si 25 de locuri la taxa, pentru specializarea Teologie Ortodoxa Asistenta Sociala.

Alte amanunte obtineti de la Secretariatul Facultatii din Bulevardul „1 Decembrie 1918”, nr. 13, telefon 0258.835 901 sau de pe pagina de internet www.fto.ro.

Sursa: reintregirea.ro

11 Septembrie 2013

Vizualizari: 697

Voteaza:

Sesiune de admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

facultatea de teologie

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE