Sfantul Ierarh Nicolae sarbatorit la Biserica 'Sfantul Gheorghe - Nou' din Bucuresti

Sute de bucureşteni au fost prezenţi duminică, 06 decembrie 2015, la Biserica Sfântul Gheorghe – Nou din Bucureşti pentru a participa la cel de-al doilea hram al locaşului de cult şi pentru a se închina la moaştele Sfântului Ierarh Nicolae.

Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preasfinţitul Părinte Varlaam Ploieşteanul, Episcop-vicar patriarhal, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi.

„Mulţumim Milostivului Dumnezeu pentru această frumoasă duminică, zi de hram la Biserica Sfântul Gheorghe - Nou din Capitală. Este o sărbătoare mare pentru întreagă Ortodoxie românească, unde pretutindeni găsim biserici şi mănăstiri închinate Sfântului Ierarh Nicolae şi români care poartă numele acestui minunat sfânt. De asemenea, mulţumim pentru faptul că ne-a învrednicit Dumnezeu ca în această zi de hram să ne găsim în biserica aceasta care este o frumuseţe, aşa cum este tot ceea ce a făcut în timpul domniei sale Sfântul Voievod Martir Constantin Brâncoveanu”, a spus reasfinţitul Părinte Varlaam Ploieşteanul.

În această zi, parohia a pregătit pachete pentru nevoiaşi, dar şi pentru pelerinii care au stat la rând pentru a se închina la cinstitele moaşte.

Sursa: basilica.ro

.
Pe aceeaşi temă

07 Decembrie 2015

Vizualizari: 521

Voteaza:

Sfantul Ierarh Nicolae sarbatorit la Biserica 'Sfantul Gheorghe - Nou' din Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE