Sfintirea demisolului bisericii 'Sfantul Alexandru' din Cluj-Napoca

Parohia ortodoxa „Sfantul Alexandru” din Cluj-Napoca isi va serba, sambata, 30 august 2014, hramul, in ziua de praznuire a acestui sfant al Bisericii Ortodoxe.

Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei va oficia Sfanta Liturghie in sobor de preoti si diaconi si va binecuvanta lucrarile realizate la demisolul bisericii situate pe bulevardul Muncii.



Acestea au demarat anul trecut, la sfarsitul lunii august, cand a fost pusa piatra de temelie a noului locas de cult. In doar un an, s-a reusit ridicarea si dotarea demisolului cu toate cele necesare pentru oficierea sfintelor slujbe.

“Ne bucuram ca Dumnezeu ne-a invrednicit ca dupa un an de la punerea pietrei de temelie sa reusim cu sprijinul ctitorilor nostri, a familiei Bucur, sa finalizam demisolul bisericii. Au contribuit la aceasta lucrare si fratii din „Oastea Domnului” , cu ajutorul carora s-au realizat lucrarile de finisare a locasului de cult. Dorim ca in aceasta zi de sarbatoare sa fie si sfintirea acestui demisol, care credem ca va fi un locas de slujire a lui Dumnezeu, pana cand vom reusi sa ridicam intreaga biserica”, a declarat parintele paroh Claudiu Melean.

Sarbatoarea hramului va continua la biserica „Sfantul Alexandru” de pe bulevardul Muncii si duminica, 31 august 2014, cu Sfanta Liturghie si cu programul duhovnicesc sustinut de Asociatia “Oastea Domnului”.

Parohia ortodoxa „Sfantul Alexandru” din Cluj-Napoca a fost infiintata la 1 ianuarie 2013.

Autor: Andreea Pagleşan

Sursa: radiorenasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

29 August 2014

Vizualizari: 768

Voteaza:

Sfintirea demisolului bisericii 'Sfantul Alexandru' din Cluj-Napoca 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE