Slujba arhiereasca la Catedrala din Urziceni

31 martie 2013, Duminica a doua din Postul Mare, Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a savarsit Sfanta Liturghie la Biserica "Sfintii Imparati Constantin si Elena” din Urziceni, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi.

Bucuria praznicului a fost implinita de venirea moastelor Sfantului Ioan Rusul, binecuvantare si dar pentru credinciosii municipiului Urziceni.

La momentul predicii, Preasfintia Sa a vorbit credinciosilor despre vindecarea slabanogului din Capernaum, despre Sfantul Grigorie Palama, despre viata si minunile Sfantului Ioan Rusul.

Cu aceasta ocazie Preasfintia Sa a hirotesit iconom-stavrofor pe preacucernicul parinte Alexandru Grigorescu de la parohia Rosiori si sachelar pe preacucernicul parinte Ioan Valeriu Batariga de la parohia Rosiori II, pentru activitatea pastoral - misionara si administrativa din parohiile pe care le pastoresc.

Dupa Sfanta Liturghie, Intaistatatorul Eparhiei a daruit tutoror copiilor cate o cruciulita si o icoana, in amintirea acestui popas duhovnicesc.

Sursa: sf-esc.ro

.
Pe aceeaşi temă

01 Aprilie 2013

Vizualizari: 253

Voteaza:

Slujba arhiereasca la Catedrala din Urziceni 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE