Spectacol caritabil in sprijinul Asezamantului Social 'Sf. Onufrie'

Cei care doresc sa aduca un sprijin in proiectul de construire al Asezamantului Social ”Sf. Onufrie” de la Manastirea Floresti pot participa sambata, 5 octombrie, la un spectacol caritabil. Evenimentul intitulat ” The call of the city” va avea loc in sala Auditorium Maximum a Casei Universitarilor cu incepere de la ora 17. Spectacolul va fi sustinut de elevii Scolii Gimnaziale ”Nicolae Titulescu” din Cluj-Napoca si face parte din campania de strangere de fonduri intitulata ”Toti copiii au nevoie de iubire”. Spectacolul ”The call of the city” a obtinut premiul I la Festivalul Mondial al Creativitatii din San Remo 2013.

Pe langa acest spectacol, Teodora Angelescu, membru in consiliul director al Asociatiei Filantropice ”Sf. Onurfie” a declarat ca vor mai fi si alte surprize pentru publicul prezent.

Cei care doresc sa aduca un spijin in construirea Asezamantului Social ”Sf. Onufrie”, dedicat ingrijirii copiilor orfani sau aflati in dificultate, sunt chemati sa ia parte la acest eveniment. Biletul de intrare, de minim 10 lei, va consta o donatie adusa Asezamantului de binefacere de la Manastirea Floresti.

Totodata, cei doritori mai pot aduce sprijin Asociatiei ”Sf. Onufrie” donand 2 Euro prin trimiterea unui SMS la numarul 8864.

Asociatia Filantropica ” Sf. Onufrie” isi propune construirea a 4 case de tip familial pentru cresterea si ingrijirea copiilor aflati in dificultate. Inca de la infiintarea Asociatiei, membrii acesteia au demarat lucrarile pentru construirea imobilelor. In prezent, este construita o casa pana la nivelul acoperisului iar cea de-a doua este la nivel de fundatie.

Autor: Alexandra Anderes
Sursa: radiorenasterea.ro

.

03 Octombrie 2013

Vizualizari: 719

Voteaza:

Spectacol caritabil in sprijinul Asezamantului Social 'Sf. Onufrie' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE